marți, 11 noiembrie 2008

Micul pesedist

Un barbat din comuna buzoiana Amaru a murit. Ei si?, ce legatura are asta cu politica, veti spune. Ei bine, el a murit inecat cu mici la o intrunire electorala a PSD. Fiind mai batran(75 de ani), saracu nu a apucat sa dovedeasca si coada la bere si a murit pana sa vina salvarea.

A scapat saracul om de capitalism, de legionari, de nemti, de rusi, de razboi, de foamete, de colectivizare, de securisti, de comunisti, de revolutie, de tranzitie, de pensie, de inundatii si a sucombat inecat cu un mic pesedist. Iata cum, alaturi de micul Titulescu, PSD da politicii romanesti si micul pesedist - unul mai periculos decat celalalt.

Pentru a evita alte posibile incidente asemanatoare, conducerea centrala a PSD a hotarat sa nu mai invite la astfel de mitinguri decat simpatizanti care stiu sa inoate(sa nu se mai inece nimeni) si, ca masura suplimentara de siguranta, sa angajeze o echipa de salvamari profesionisti cu experienta in programul "blue flag" care sa supravegheze adunarea. Pentru eventualitatea in care nenorocirea s-ar abate asupra unei persoane din conducerea superioara a partidului s-a incercat contactatarea unei echipe de manechine pentru a oferi respiratie gura la gura. Negasind manechine cu un ficat atat de insensibil la gura unui politician, s-a apelat la cateva participante la show-uri de tip "Fear Factor".

In urma incidentului cu "atacul armat" asupra lui Mircea Geoana si a autocarului de campanie a acestuia, rudele batranului au intrat automat pe lista politiei cu posibilii suspecti(mobilul fiind razbunarea), si au fost invitate la postul de politie comunal sa-si prezinte alibiurile. Cei mai multi au declarat ca au avut alibiuri, insa le-au luat comunistii la colectivizare, unul singur declarand ca mai avea putin alibi pe fundul unei sticle, insa crede ca l-a baut intr-o seara cu vecinul, ca li s-a terminat vinul. Oamenii au fost lasati in pace atunci cand expertii FBI, la care a apelat Mircea Geoana, au constatat ca urmele de alice erau pe interiorul parbrizului, nu pe exteriorul sau, lucru care mie mi se pare mult mai logic, avand in vedere ca dusmanilor PSD Mircea Geoana le este mult mai util in viata si la presedintia partidului decat mort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu