duminică, 8 martie 2020

Despre oi si coronavirus



Prosti mai sunteti, oilor! Acceptati ca oile orice masura care va limiteaza liberatatea.

La cel mai mic zvon, la cea mai mica manipulare, iata, se interzic adunarile publice, se inchid institutiile de stat, se amana festivitatile de ziua nationala(la unguri, parca), se amana SEDINTEE PARLAMENTULUI(am auzit-o si pe asta). Si toata lumea aplauda si propune chiar masuri mai drastice. Exact ca oile care se duc in gropa una dupa alta.

Va imaginati voi, nebunilor, cat de usor este in ziua de astazi sa manipulezi oi ca voi prin inscenarea aparitiei oricarei boli transmisibile? Drumul spre gura lupuilui este marginit de virusi, teroristi si frica, oilor. Si, cu libertatea cum ramane? O sa iesiti cu parul sa-i omorati pe cei care ar iesi in strada pentru un drept sau impotriva unui abuz sau guvern corupt? Nici jandarmii lui Dragnea nu au facut asta. Deja umblati ca zombi prin scoli sa va dati parinti protectori infierand vreun copil care stranuta sau prin birouri vanand colegi raciti.
Si nu a murit inca nimeni de coronavirus. Si nici daca va fi RAPORTAT vreun deces nimeni nu va sti daca este real sau manipulare a celor interesati sau carora pur si simplu le face placere sa se uite la acest spectacol al prostiei si disolutiei oricaror principii in fata fricii primare induse prin massmedia. Acum cateva minute ma uitam la TV la o harta mare a raspandirii coronavirusului in lume si vedeam ditamai Ucraina cu UN caz. Dar nu conteaza, cred ca cei mai multi dintre voi nici nu ar fi observat acel 1(UNU), importanta era harta lumii, cuvintele cheie coronavirus si victime si gata, materia voastra cenusie devine materie maro. Ce repede tranzactionati voi drepturi pentru care nu ati luptat si pe care le-ati primit gratis pe un vaccin sau pe un puls scazut.
Pentru desteptii care intreaba in barba "Da' daca te-ai imbolnavi tu ..." raspund ca da, prefer oricand libertatea unor masuri arbitrare luate de orice guvern, oricat de democrat s-ar pretinde, caci, credeti-ma setea de putere se ia, se raspandeste mult mai repede decat orice virus. Cu oi ca voi si cu Antena 3 sau Romania Tv cred ca si Montesquieu ar fi ajuns Stalin in scurt timp.

In plus, pana si in China sunt sigur ca au murit mult mai multi oameni luptand pentru libertate decat a ucis SARS si coronavirusul la un loc. Recastigarea libertatii amanetate de voi acuma va face infinit mai multe victime decat va face coronavirusul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu