sâmbătă, 23 mai 2009

PD = Partidul Depersonalizat

Si la mine in oras se face campanie electorala pentru alegerile europarlamentare. Nu o urmaresc pentru ca nu ma voi prezenta la vot. Daca m-as fi prezentat, as fi votat, ca mai totdeauna pana acum, cu PD. Insa de data aceasta nu ma voi duce sa votez.

Orasul in care locuiesc este un asa-zis "bastion portocaliu". PD are atat primarul, cat si majoritatea in consiliul local. Mai mult chiar, am impresia ca majoritatea este atat de zdrobitoare incat si viceprimarii sunt PD. In toate campaniile electorale(locale sau generale) am fost obisnuit ca, in majoritatea timpului, reclama fiind pe bani, in cele mai vizibile locuri de afisaj electoral din oras sa vad afisele sau banerele PD. Acuma, ele sunt ocupate cu portretul mare si zambitor al Elenei Basescu care ne transmite tuturor ca ea vrea sa ia atitudine(si altitudine, in politica). Si cred ca mai vrea sa ia si ceva voturi de la membrii sau simpatizantii PD. In locurile mici de afisaj stradal, oriunde sunt lipite afise PD, acestea sunt insotite, ca scaiul de oaie, si de afisele Elenei Basescu. Semn ca activistii PD care lipesc afise au primit ordin sa lipeasca si afisele fiicei prezidentiale(ca nu stiu care este femininul de la cocon si nu vreau sa risc cu "cocotă", ca "râde" oamenii de mine).

Elena Basescu este un cetatean roman care are dreptul sa candideze pe banii ei si ai sustinatorilor sai pentru orice functie si demnitate in stat. Insa nu o poate face si ca INDEPENDENT, si parazitand un partid care se vrea serios, cel mai important partid al tarii, precum este PD. Ceea ce m-a deranjat cel mai mult la PD este ca nu am auzit nici o voce din conducerea partidului opunandu-se clar si public acestei operete numita "Coana Elena ot Bârzoieni" in care PD-ului ii este rezervat rolul lui Gulita pe care mama-sa, Chiritoaia ot Cotroceni, il insoara cu cine vrea, mai intai cu Pesedelina, iar apoi cu Luluta-Elena. Mai mult chiar, am auzut un membru de frunte de-ai partidului(Elena Udrea) declarand ca ea va vota cu Elena Basescu, concurenta politica a PD la aceste alegeri.

Sa fie oare ovarele Elenei Basescu si ale Elenei Udrea mai tari decat testiculele lui Boc, Olteanu, Preda, Videanu, Berceanu et Comp(ca, bietul Stolojan, stim din razgandirile sale ca a fost castrat de baietii cu ochi albastri)? Sau sa aiba toti acesti "barbati" de stat coiţele prinse in menghina dosarelor care, dupa cum stie toata lumea, nu mai există?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu