marți, 12 mai 2009

Radu Berceanu luptand cu criza(si cu anticoruptia)

Un ministru "competent", Radu Berceanu, a declarat ca linia feroviara Gara de Nord - Otopeni inregistreaza pierderi si, prin urmare, ca orice lucru nerentabil, va fi inchisa.

La nici doua luni de la deschiderea ei, linia va fi inchisa. Probabil ca dl Berceanu se astepta ca profiturile acestei linii UTILE sa scoata CFR-ul din foame dupa doar doua luni de finctionare. Sau a terminat de inchis liniile si afacerile si nerentabile si INUTILE facute de CFR, si doar aceasta linie a ramas borta vantului pentru CFR. Sau ...hmmm... lobiul facut(mai degraba oferit...) de catre transportatorii particulari l-au dus pe domnul Berceanu la aceasta concluzie caci, se stie, in gandirea politicianului roman sintagma "inregistreaza pierderi" este echivalenta cu "nu produce spaga". Iar, daca este sa vorbim de lucruri nerentabile, sa-i amintim dlu Berceanu ca insasi CFR este nerentabila, la fel ca si Biserica Ortodoxa care doar consuma bani de la stat(sa le inchida pe amandoua), sa nu mai vorbim de albumul foto pe care primaria Craiova a platit bani grei(Ioanei Basescu printre altii).

In loc sa se gandeasca cum sa dezvolte aceasta linie, sa-i faca publicitate, sa-i sincronizeze orarul cu decolarile/aterizarile de pe/pe aeroportul "Henry Coanda"(nu sa circule ca proasta din ora in ora, are sau n-are treaba), sa mareasca, la o adica, pretul biletelor, el, marele ganditor cu nasul lungit de minciunile spuse in ultimii douazeci de ani, a ajuns la concluzia ca este bine sa dispara picatura de civilizatie adusa de aceasta linie care leaga cel mai mare aeroport de cea mai mare gara ale tarii, o legatura elementara, de bun simt pentru orice capitala care se respecta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu