miercuri, 9 decembrie 2009

Pe aripile Vantu-lui

Domnul Geoana, proaspat ales presedinte al Republicii Exitpollia, ne anunta tacticos, din varful buzelor, ca ne va face favoarea si va accepta decizia Curtii Constitutionale privitoare la cererea PSD de anulare a alegerilor prezidentiale, oricare va fi aceasta decizie.

Ca va accepta decizia daca aceasta ii va fi favorabila, nu ma indoiesc, insa ceea ce ma mira este ca mesajul sau lasa de inteles ca ar avea o varianta de rezerva si daca decizia nu ii va fi favorabila, insa, nu-i asa?, in marinimia lui o va accepta si pe aceasta iar camioanele cu dovezi la va da rusilor la schimb cu tezaurul.

Asa cum stau procentele acuma, coroborat cu faptul ca institutele de sondare a opiniei publice au informat ca in jur de 6-7 procente din alegatori au fost influentati in alegerea candidatului preferat de prestatia jalnica a lui Mircea Geoana in dezbaterea finala, nu stiu ce limbaj trebuie folosit pentru a-l face sa inteleaga pe ginerele soacrei sale ca el si numai el este acela care a pierdut cheia de la poarta palatului Cotroceni. L-a trimis soacra-sa in campanie 99% presedinte. Avea cheia bine legata de gat. Insa a facut el ce-a facut si a pierdut-o la Sorin Ovidiu Vantu la spa.

Un comentariu: