vineri, 20 iunie 2008

Protejati familia!

Potrivit unor informatii de la Bruxelles, in aproximativ doua luni,Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei doreste sa ia in discutie orezolutie prin care statele membre ar putea fi obligate sa legalizeze casatoriile intre homosexuali.

Alianta Familiilor din Romania (http://www.protejarea-familiei.com) a initiat o actiune civica de colectare de semnaturi impotriva acestei rezolutii. Semnaturile vor fi depuse la registratura Comisiei Europene, impreuna cu o Nota de Protest.

Petitia online poate fi citita si semnata la adresa: http://tinyurl.com/5dvncx

Sub textul bilingv se afla linkul pentru semnaturi. Semnatarii primesc un email in care li se solicita confirmarea semnaturii, prin accesarea unuilink. Fara aceasta confirmare, semnatura nu este valabila. De aceea,semnatarii trebuie sa verifice primirea emailului pentru confirmare, care poate intra in folderul Bulk (pentru utilizatorii de Yahoo! Mail).

Un comentariu:

  1. inteleg si accept homosexualitatea doar la nivel de anomalie a naturii.Nu contest si nu condamn existenta acesteia atita timp cit se incadreaza in limitele unor exceptii , a unor dereglari hormonale,a unor cazuri medicale .Dar de la acest nivel si pina la promovarea homosexualitatii ca standard de viata ,cum simt ca ni se inoculeaza prin aceste actiuni de mare amploare ,e distanta ca de la Cer la Pamint.A devenit deja o moda,e trendy, e cool,e altfel,subliniind faptul ca impaiatii care vorbesc vulgar si isi arata rochiile de seara si implanturile la TV ,chiar nu au nimic cu adevaratul fenomen numit homosexualitate,chiar compromitindu-l pina la extrem.Miine ,poimaine,vom auzi si de drepturile altor degenerati:emo,satanisti,teroristi,
    cei care merg in cap,cei care merg goi la serviciu,etc,etc,tot felul de alte organizatii care mai de care mai nastrusnice.Am impresia ca sub masca acestei "lupte" pentru drepturile homosexualilor se ascunde ceva,poate intentia de a nu ne mai inmulti atit de vertiginos,poluam prea mult si repede :)).Pentru ca in urmatorii zeci de ani sa nu fie nevoie sa-ti pui pe CV si orientarea sexuala ,am semnat aceasta petittie.

    RăspundețiȘtergere