vineri, 24 octombrie 2008

Traian Basescu, Marius Chicoş Rostogan-ul Romaniei

Cum era de asteptat, domnul presedinte a pus interesul electoral imediat al PD-L si cel de perspectiva al domniei sale mai presus de buget, de stabilitate economica, de posibilitatile noastre de plata, ale celor care alimentam bugetul.

Amintind de Marius Chicos Rostogan, intr-o retorica populista si demagogica gen sa nu mai fure guvernul pentru a plati profesorii(poate isi vinde si dansul casa dinn Mihaileanu pentru a finanta aceasta crestere) dansul a dat lectii in dreapta si in stanga, a cautat sa justifice ceaa ce nu se poate justifica, anume acordarea de bani(si nu putini) fara nici un criteriu de performanta, la pausal. Numai si numai pentru voturi.

Daca veti cauta pe net, veti gasi avocati sinceri(profesori sau nu) de-ai acestei mariri, invocand munca "profesorilor seriosi" si descriind-o in termeni bucolici, rupta parca din abecedar. Insa nimeni nu ne spune cum sa-i gasim, sa-i identificam, sa-i alegem pe acesti profesori cu a caror crestere de leafa si eu sunt intru totul de acord. Adica nimeni nu ne furnizeaza criteriile dupa care despartim graul de neghina, dupa care sa stimulam pe cei care merita. Iar domnul presedinte nu este preocupat de acest lucru pentru simplul motiv ca si un profesor competent si unul incompetent au, fiecare dintre ei, doar un singur vot. Mai mult chiar, cei incompetenti(bucurosi fara indoiala de marirea la pausal) sunt mult mai numerosi decat cei competenti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu