sâmbătă, 31 mai 2008

Alegerile locale - candidatii manciurieni

In aceasta postare vom lucra mai mult cu materialul clientului.

C A N D I D A T I I

Cele mai penibile clipuri electorale:



Vanghelie se lupta cu opozitia, insa are probleme si cu poolimea:






Sorin Oprescu nu a inceput falsurile cu listele electorale in care apar si bebelusii de cateva zile ca au semnat pentru sustinerea sa. Are vechime omul, are vechime ...





Ei bine, ei, candidatii, atunci cand nu mai pot nici macar dormi de grijile tarii, se antreneaza pentru a face placere stapanilor, pentru a fi sustinuti de acestia:






S T A P A N I I

Un presedinte impartial, asa cum il indeamna constitutia, si care rareori se gandeste la altceva decat la tara:






Mircea Geoana - O leguma care refuza sa stea in lada de legume, ci sta cu chirie la RAAPPS pentru ca nu are alta solutie. Pai, nu-i inchiriaza domnul Basescu vila din Mihaileanu? Va inchipuiti cam ce solutii ar gasi Geoana pentru tara daca nu este in stare sa gaseasca una pentru propria locuinta !! :))




Dar, parca, totusi, ar fi o solutie... Celebrii socri ai lui Geoana:


Un alt presedinte de partid sanatos la mansarda, doar ca l-au batut reflectoarele in cap. Imi si imaginez o luare de cuvant a domnului Vadim la o conferinta in a carei sala de desfasurare sunt ... multe reflectoare.



Un ex-presedinte sufletist si cu spirit civic. El inca din 1990 era preocupat de amenajarile florale din Piata Universitatii. De altfel, ceea ce l-a deranjat pe dansul la manifestatia din Piata Universitati nu erau sloganurile anticomuniste, ci faptul ca a calcat spatiile verzi. Deh, golanii drogati nu au vazut placutele mici cu "Nu calcati spatiile verzi! Platiti cu viata."




Si o alegatoare care l-a dat in judecata pe Sorin Oprescu, curioasa sa afle daca la noi este sau nu este democratie, insa ajunge la concluzia ca trebuia sa gandeasca mai mult. Va doresc tuturor sa faceti la fel!



Megeti la vot, caci, dupa cum vedeti, cine nu voteaza - copiii, nu exista.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu